Professioneel koelen. Duurzaam denken.

In ruim 15 jaar heeft Polar een sterke reputatie in kwaliteit en betrouwbaarheid opgebouwd bij professionele cateraars over de hele wereld, met een hoogwaardig en divers aanbod tegen een scherpe prijs. We hebben koelingen en vriezers naar ieders wens en behoefte: van snelvriezers om warm eten te koelen, handige koelwerkbanken voor makkelijke voedselbereiding, ruimtebesparende wijn- en flessenkoelers voor bars en restaurants tot ijsmachines die tot de meest gebruiksvriendelijke apparaten op de markt behoren.

Of u nu een druk restaurant, hotel of takeaway runt of juist een professionele koeling voor thuis zoekt, bij Polar hebben we voor iedere situatie de perfecte oplossing. De overzichtelijke verdeling in 3 series (C-, G- en U-serie) maakt het eenvoudig om het product te selecteren dat bij uw wensen, eisen en budget aansluit.

Polar is in meer dan 100 landen actief, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Spanje, Portugal, België, Duitsland en Australië. Polar heeft een uitgebreid aanbod professionele koelapparatuur met reserveonderdelen en accessoires ruim op voorraad. Vandaag de dag zijn er al meer dan 500.000 Polar producten verkocht.

Ook Polar leverancier worden?

Email: Stockist@Polar-refrigerator.be
Telefoon: +44 845 111 7701